Okulumuz e-Twinning Projelerinde 5 Ödül Birden Aldı..

Okulumuz e-Twinning Projelerinde 5 Ödül Birden Aldı..

Akşehir Engili Hasan Doğan İlk ve Ortaokulu, hazırlamış olduğu e-Twinning Projelerine verilen 4 Ulusal ve 1 Avrupa Kalite Ödülünü, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ödül töreninde aldı.

31.10.2019 538

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen e-Twinning projesi kapsamında yürütülen faaliyetlerden ödüle hak kazananların ödülleri, Konya'da düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

Törene Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın,İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Ulutaş,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Alaadiin Barbaros Topaloğlu ve diğer ilçe milli eğitim müdürleri,okul müdürümüz Hüseyin Korkmaz okulumuz anasınıfı öğretmeni Şule Kurt ve diğer kurum müdür ve öğretmenler katıldı.İlçe Milli Eğitim müdürümüz Barbaros Topaloğlu okulumuz proje standını ziyaret etti.

Engili Hasan Doğan İlk ve Ortaokulu Anasınıfı Öğretmeni Şule Kurt, gerçekleştirdiği projelerle toplam 5 ödüle layık görüldü. Okul öncesi dönemdeki çocukların merak ve araştırmacı yönlerini geliştirmek amacıyla bilimsel deneylerin yapıldığı "DENEMEDEN BİLEMEZSİN", yine okul öncesi çocuklara yönelik çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen "EKO ÇOCUK", çocukların temel matematik becerilerini geliştirmeyi ve iletişim kurarak sosyal beceriler kazanmalarını amaçlayan "COOKİNG AT SCHOOL", çocuklara gerekli durumlarda "Hayır" diyebilme becerisi kazandıran "SINIRLARI AŞMA" ve geri dönüşümü destekleyen "Eskilerle Gelen Yenilikler" projeleri, Ulusal düzeyde 4 ödül alırken, bir de Avrupa Kalite Ödülünün sahibi oldu.

Okulumuz adına yaptığı çalışmalardan dolayı okulumuz anasınıfı öğretmeni Şule Kurt'a teşekkür ederiz.e-Twining çalışmaları okulumuzda devam edecektir.

31-10-201931-10-201931-10-201931-10-2019